Projektassistent till uppdrag inom psykisk ohälsa

Projektassistent till uppdrag inom psykisk ohälsa

Publicerad: 15 August 2019
Sök jobbet senast: 15 September 2019
Företag: Academic Work
Yrke: Administrativ assistent
Kommun: Stockholm
Anställningsform: 6 månader eller längre
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Antal Platser: Vanlig anställning
Annons-ID: 8402689

Har du ett starkt intresse av att arbeta med frågor som rör psykisk ohälsa? Är du en flexibel och självgående person med analytiskt sinne? Vill du få chansen att komma in i en väldigt spännande organisation och visa vad du går för? Vänta då inte, sök tjänsten som projektassistent redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning en projektassistent. Vår kund är en arbetsgivar- och intresseorganisation som driver medlemmarnas intressen och erbjuder dem förutsättningar, stöd och service. Organisationen behöver nu stärka upp i ett av sina nya pilotprojekt med en driven projektassistent. Förutom en stimulerande arbetsplats och delaktighet i ett viktigt projekt inom psykisk ohälsa, erbjuds du på det här uppdraget en arbetsmiljö utöver det vanliga i lokaler belägna i centrala Stockholm.

Det övergripande målet för projektet är att skapa en struktur för att stödja landsting avseende vård och omsorg för personer med psykisk ohälsa samt att förebygga psykisk ohälsa.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektassistent kommer du att utgöra ett administrativt stöd till projektgruppen som för närvarande utgörs av ett tiotal personer. Arbetet kommer till en början att bestå av traditionellt administrationsarbete men har potential att utvecklas i takt med uppdraget gång och bli mer åt handläggar-hållet. Du kommer till exempel att:


* Skriva agenda, minnesanteckningar och protokoll inför och under olika typer av möten.
* Stå för arrangemangsbokningar
* Sköta fakturering mot leverantörer.
* Hålla kontakten med externa och interna intressenter
* Göra mindre utredningar och kartläggningar


VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom det samhällsvetenskapliga fältet, så som beteendevetenskap, statsvetenskap eller liknande. Du ska även ha arbetat med likartade arbetsuppgifter. Du har ett stort intresse och engagemang kring frågorna som projektet arbetar med. Om du har tidigare arbetslivserfarenhet från psykiatriområdet eller hälso- och sjukvård är det meriterande. Du ska ha god datavana och behärska MS Office väl. Du ska dessutom ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person har du ett analytiskt, flexibelt och prestigelöst förhållningssätt vilket underlättar för uppdragets flexibla karaktär. Du är dessutom självgående och har inga problem med att arbeta i pressade situationer då arbetstempot tidvis är högt. Vi ser även att du är noggrann och har en god samarbetsförmåga. Din skriftliga kommunikativa förmåga bör vara stark då du kommer läsa och skriva avancerade texter.

Övrig information


* Start: 2 september
* Omfattning: heltid, kontorstider
* Placering: Slussen, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Arbetsplats

Besokadress: Lindstedtsvägen 24, 114 28 Stockholm
Postadress: Lindstedtsvägen 24 11428 , Stockholm Sverige
Land: Sverige

Kontaktpersoner

Lotta Karlsson

Sök jobbet?

Sista ansökningsdag 15 September (om 21 dagar)

Arbetsgivaren vill att du besök de webbplatsen:

http://www.academicwork.se/jobad/projektassistent-till-uppdrag-inom-psykisk-ohalsa/15030715?apply=1

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (Cookies).