Dataintegrity inom Pharma

Publicerad: 16 April 2019
Sök jobbet senast: 28 May 2019
Företag: ÅF AB
Yrke: Systemutvecklare/Programmerare
Kommun: Södertälje
Anställningsform: Tillsvidare
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Antal Platser: Vanlig anställning
Annons-ID: 8251640

Om jobbet
Vill du vara med och möta dagens och framtidens krav på kvalitet?
Vi skapar nu team som kan jobba med att möta våra kunders krav på kvalitetsäkring kopplat mot datoriserade system och Data Integritet. Det innefattar både kortare och längre uppdrag där vi hjälper kunderna med att tolka kraven, åtgärda brister samt att säkerställa att gällande regelverk uppfylls. 
Vi söker dig som vill vara med på denna resa. Du kommer att jobba ute hos kund eller i våra interna projekt med kvalitetsfrågor relaterade till datoriserade system. Du får möjlighet att jobba på uppdrag och hjälpa våra kunder att uppfylla deras krav kring dataintegritet inom läkemedelsindustrin.  
Vi ser dig som som har arbetat inom läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen med frågor inom kvalitet, validering eller system. Du gillar att jobba med kvalitet och har gärna erfarenhet från ändringsärenden och avvikelser.
ÅFs Affärsområde Food & Pharma har cirka 450 medarbetare med huvudinriktning mot livs- och läkemedelsindustrin. Food & Pharma har idag kontor på flera orter i Sverige, Norge, Danmark och Estland. Vår affärsidé är projektleveranser och helhetsåtaganden. Det innebär att vi bygger processanläggningar samt att vi ständigt utvecklar vår konsultaffär. Våra projekt omfattar från förstudie av projekt till design, genomförande, validering och uppföljning av nya processanläggningar till fabriker. Affärsområdet kännetecknas av lång branscherfarenhet och hög kompetens inom projektledning, processdesign, automation och kvalitetssäkring. Food & Pharma ingår i ÅF som är ledande aktör inom sitt område och fortsätter att expandera mot nya marknader internationellt.
 
Tjänsten är med fördel placerad i Solna eller Södertälje,  men pendling inom Mälardalen/alt Stockholmsområdet ingår i tjänsten.
Läs gärna mer om ÅF Food & pharma och våra projekt i länken: http://www.afconsult.com/sv/gor-affarer-med-oss/din-bransch/life-science-livsmedel-och-lakemedel/   

Vem är du?
Exempel på kvalifikationer för rollen inom något eller flera av nedanstående områden.

Kännedom eller intresse om datoriserade system, dataintegritet och projektarbete.
Naturvetenskaplig utbildning inom kemi, bioteknik eller liknande.  
Har erfarenhet av kvalitetsystem sedan tidigare
Jobbat i GMP relaterad miljö
Erfarenhet inom systemdokumentation
Inblick i Datoriserade system
Intresse för systemförvaltning

Vi söker dig som trivs i verka i olika miljöer och att utvecklas i din roll. Det är en stor fördel att ha jobbat som konsult tidigare, alternativt stort kundfokus i din nuvarande roll.
Framför allt söker vid dig som vill vara med i en uppbyggnadsfas och som vill göra skillnad.

 


Vi erbjuder
ÅF har ny strategi och fortsätter i framtiden utveckla innovativa och hållbara lösningar, projekt och produkter inom infrastruktur, energi och industri. Vi är i teknikens framkant och vi verkar för ökad mångfald, jämställdhet och hållbarhet. Vill du veta mer om hur det är att jobba på ÅF? 
Läs om vad våra anställda tycker: http://www.afconsult.com/sv/jobba-hos-oss/mot-vara-anstallda/
På ÅF får du möjligheten att arbeta med spännande uppdrag och utvecklas i din roll. För din egen utveckling har vi även vårt eget utbildningsprogram ÅF Academy. Som anställd på ÅF får du möjlighet att delta i föreläsningar, AW, konferenser m.m. Har du fritidsintressen och vill nätverka inom bolaget finns *ÅF Club där det anordnas aktiviteter inom bl.a. golf, löpning och kultur. Nyfiken på att höra mer?

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.ÅF Making Future.

Arbetsplats

Besokadress: Järnagatan 12, 4 tr
Postadress: Box 18, Järnagatan 12, 4 tr 15173 , Södertälje Sverige
Land: Sverige

Sök jobbet?

Sista ansökningsdag 28 May (om 35 dagar)

Arbetsgivaren vill att du besök de webbplatsen:

http://www.afconsult.com/jobs/sv/11106/C32BE007-E61F-4F63-B7DF-AA9F57290CAA

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (Cookies).