Grym utbildare inom Objektorienterad programmering sökes

Grym utbildare inom Objektorienterad programmering sökes

Publicerad: 16 April 2019
Sök jobbet senast: 30 June 2019
Företag: ZoCom
Yrke: Datapedagog/IT-pedagog/Datautbildare
Kommun: Stockholm
Anställningsform: Tillsvidare
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Antal Platser: Vanlig anställning
Annons-ID: 8251637

Om oss

ZoCom jobbar i fältet där utbildning och IT-bransch möts. Vi är ett innovativt företag som ser till våra medarbetares behov. Vi tror på att föra en öppen dialog kring dina kompetenser och ambitioner, detta för att möjliggöra att rätt kompetens hamnar i rätt rum, samtidigt som du får chansen till nya utmaningar och bredda din kompetens.

Hos våra kunder inom YH bedriver vi utbildning inom den senaste tekniken för att göra studenterna så anställningsbara som möjligt samt för att skapa möjligheter för framtiden. Vi har ett team av lärare i Stockholm, Göteborg och Malmö som besitter olika erfarenheter och kunskap. Våra utbildare utbyter dagligen erfarenheter och hjälper varandra att vidareutvecklas för att finna de bästa sätten att utbilda på samt inspirera sina studenter.

Våra kunder befinner sig över hela Stockholm, Göteborg och Malmö och nås enklast med kollektivtrafiken. Inför samarbeten har vi alltid en dialog kring restid för att kunna hitta en bra och hållbar lösning.

Rollbeskrivning

Just nu söker ZoCom en IT-kunnig inom objektorienterad programmering som vill undervisa ett gäng engagerade YH-studenter.

I denna roll kommer du ta ansvar för en till två klasser YH-studenter. Tillsammans med ZoCom kommer du att förbereda material, övningar och kursupplägg som sedan kommer ligga till grund för undervisningen. Du kommer ansvara för att planera och bedriva undervisning samt bedöma studenternas prestationer och utvecklingsområden. Som stöd får du förutom lärarkollegor också mycket erfarna pedagogiska coacher som hjälper dig att lyckas i ditt uppdrag.

Din profil

Vi ser att du som söker är uppdaterad med den senaste tekniken och har en stark vilja att lära nytt. Du brinner för IT och arbetar kontinuerligt med att utveckla och nischa ditt upplägg för att inspirera och ge studenterna en positiv känsla och förståelse för objektorienterad programmering i synnerhet och IT i allmänhet. Du gillar att knyta kontakter och har lätt för att kommunicera och samarbeta med både studenter och kollegor. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och besitter god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Vi värdesätter din förmåga att entusiasmera, likaså din vilja att ständigt utvecklas.

Vi erbjuder dig

Som utbildningskonsult hos ZoCom får du möjlighet att ta nästa steg i din personliga utveckling. Med stöd av mycket erfarna pedagoger kan du på ett tryggt och säkert sätt prova på undervisning med ordentligt med stöd i ryggen. Du blir dessutom en del av ett team utbildningskonsulter som alla undervisar i samma eller närliggande kurser.

På ZoCom får du arbeta inom ett dynamiskt "ekosystem", där det finns stora möjligheter att röra sig mellan utbildnings-, utvecklings- och konsultuppdrag beroende på hur du känner att du vill utvecklas. Vår innovationsavdelning knyter ihop säcken och är involverad i alla delar av företaget, allt ifrån att vara plantskola för blivande konsulter till en kreativ miljö för mer seniora utvecklare och lärare.

Krav

- Minst 1-2 års tidigare erfarenhet som objektorienterad programmerare

- Goda kunskaper i Java, C/C++ och C#

- Uppdaterad med den senaste tekniken

- Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska, då rollen kan medföra kontakt med engelsktalande gästföreläsare

Meriterande

- Utbildning inom data-/systemvetenskap, civilingenjör eller motsvarande på högskola/universitet

- Tidigare erfarenhet av undervisning och/eller pedagogisk utbildning

- Tidigare erfarenhet av IoT, professionellt eller privat

Om anställningen

Start: 1/8 eller enligt överenskommelse

Omfattning: 50-100 %

Placering: Stockholm

Arbetstider: Normal kontorstid

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Besokadress: Birger Jarlsgatan 58
Postadress: Birger Jarlsgatan 58 11429 , Stockholm Sverige
Land: Sverige

Sök jobbet?

Sista ansökningsdag 30 June (om 68 dagar)

Arbetsgivaren vill att du besök de webbplatsen:

https://karriar.zocom.se/jobs/67462-grym-utbildare-inom-objektorienterad-programmering-sokes?ref=platsbanken

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (Cookies).