Personliga assistenter sökes till man i Vallentuna!

Publicerad: 16 April 2019
Sök jobbet senast: 16 May 2019
Företag: Brukarkooperativet JAG
Yrke: Personlig assistent
Kommun: Norrtälje
Anställningsform: Tillsvidare
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Antal Platser: Vanlig anställning
Annons-ID: 8251623

Jag är en matglad man i 50-årsåldern som bor med min familj utanför Kårsta i Vallentuna.

För att kunna göra ett bra arbete hos mig är det viktigt för mig att du har humor, inlevelseförmåga och uppfinningsrikedom. Jag behöver dig som är flexibel och lyhörd, för att mitt liv ska fungera så bra som möjligt. Att du har ett intresse för kommunikation både i tal, skrift och stödtecken är viktigt, då det är en oerhört viktigt del i mitt liv. I framtiden kommer jag att flytta till en lägenhet i centrala Norrtälje, men riktigt när det sker är fortfarande inte bestämt.

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Meriterande är erfarenhet att jobba med autism. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

I tjänsten ingår perioder av bemanningsansvar (exempelvis varannan vecka eller en vecka i månaden). När du har bemanningsansvar är det dig de andra assistenterna kontaktar om de blir sjuka eller måste vabba. Du tillsätter då en vikarie eller går själv in och jobbar det passet.

Eftersom jag bor utanför Kårsta är tillgång till körkort och egen bil ett krav (annars blir det väldigt svårt för dig att komma till jobbet).

Arbetstid förekommer dag, natt, kväll och helg. Jag söker en person som vill jobba varierande arbetstider vid behov, samt en som vill jobba 50-75%. 

Tillträde: omgående eller enligt överenkommelse, med hänsyn för ev uppsägningstid.

För denna tjänst använder vi oss av ett personlighetstest i urvalsprocessen. Du som söker tjänsten kan få ett mejl där du ombeds besvara testet för att gå vidare i ansökningsprocessen.Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1462.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på www.jag.se

Välkommen med din ansökan!

Arbetsplats

Besokadress: Klara södra kyrkogata 1
Postadress: Box 16145 10323 , Stockholm Sverige
Land: Sverige

Sök jobbet?

Sista ansökningsdag 16 May (om 23 dagar)

Arbetsgivaren vill att du besök de webbplatsen:

https://jag.se/lediga-jobb-som-assistent-arbetsledare/?rmpage=job&rmjob=708

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder kakor (Cookies).